Villáminterjú gbk-val arról, hogy miért váltottak az ERGOTIC-ra

Villáminterjú gbk-val arról, hogy miért váltottak az ERGOTIC-ra

Tegnap elég nagy port kavart az, hogy a korábban a WSE csapatában lévő játékosok átmentek az ERGOTIC-hoz Traktor kivételével. Ezért megkérdeztük gbk-t, hogy miért is cseréltek org-ot.

Sn0w: Szia gbk! Köszönjük hogy elvállaltad a felkérésünk. Miért váltottatok a WSE-ről az ERGOTiC-ra?

 
GBK: Szia Sn0w, Sziasztok! Váltani akartunk, mert a WSE-be nem láttuk azt a potenciált, hogy fejlődni tudjunk. Nem volt szerverünk, ami elengedhetetlen egy csapatnál és az ERGOTiC kapásból biztosítani tudta ezt a minimális igényt, illetve láttuk, hogy az ERGOTiC-nál hogyan kezelik a dolgokat lanokon illetve itthon is, ezért kerestük fel épp őket.
 

Traktorról tudjuk, hogy elégé elkötelezett a WSE iránt, gondolom sejtettétek, hogy nem fog veletek tartani, nem volt fontosabb a csapatösszhang ?

 
Sejtettük természetesen. Gondoltuk is, hogy ez lesz, de addig nem hittük el, amíg be nem jelentette, hogy ha ti ERGOTiC, akkor ő távozik tőlünk. Szerettük volna, ha velünk marad, mert nagy terveink voltak együtt, de ez az Ő döntése, elfogadjuk és keresünk egy új ötödiket a csapatba.
 

Milyen viszonyban váltatok el?

 
Viszonyunk nem változott. Semmi harag nincs közte és a csapat között.
 

Ezt örömmel hallom! Van már valaki az 5. helyére, vagy fogtok válogatást tartani?

 
Még semmi sem biztos, csak az, hogy folytatjuk 4-en. Tegnap óta 3 név merült fel, de lehet, hogy több jelöltünk is lesz.
 

A szerveren kívül ajánlott mást is az ERGOTiC?

 
Természetesen. LANokra, netes kupákra anyagi támogatást többek között.

Említetted, hogy láttátok hogy hogyan kezelik a dolgokat itthon az ERGOTiC-nál, ám a menedzseretek a Facebookon mutatott viselkedése nem épp profizmust sugallt.

 

Úgy gondolom, hogy egyik menedzser megnyilvánulása se vall profizmusra. Nekem nagyon nem tetszik ez a viselkedés, nem is értem miért van erre szükség. Én személy szerint azért hajlottam az ERGOTiC felé, mert közvetlenebbnek tűnnek, többen is vannak a ‘szakmai stábban’, így hamarabb tudjuk majd orvosolni a problémákat. Illetve az ERGOTiC eléggé megnyomta dolgokat (ebben az évben főleg) , aktívabbnak tűnnek és jobban látszik az, hogy akarnak is ebből az egészből valamit kihozni.

 

Milyen céljaitok vannak a jövőre nézve?

 
Természetesen szeretnénk a legjobbak lenni, ám fiatal csapat lévén ehhez sok időre lesz szükség. Rövidtávú nyári céljaink: Nagykun LAN és esetleg a szlovák PGWAY lan, valamint az ESL Major League-n minél tovább jutni.
 

Sok sikert kívánunk nektek a továbbiakban is! Köszönjük az interjút!

 
Köszönjük! Én is köszönöm a lehetőséget, valamint köszönjük az ERGOTiC-nak a bizalmat
 
 
 
 
 

 

 

A szerzőről

Related posts