Újdonságok a Cougartól a Computex-en

Újdonságok a Cougartól a Computex-en

Az idei Computex kiállítást  május 30 és június 3-a között rendezik, amelyre a főleg a perifériáiról híres Cougar új házakkal, tápegységgel, fejhallgatóval és billentyűzettel is készül.

A gyártó a legnagyobb dobásának a Conqueror ház tűnik, amit egyértelműen a gamer célközönségnek szántak. A fekete narancssárga színvilág mellé egy döntött formavilág – “military design” társul. Házak terén továbbá bemutatásra kerül Panzer sorozat új tagja a Panzer Evo full ATX méretű, minden oldalról ablakos tárolóegységük is.

A tápegységek piacára a vállalt a GX-F szériánt szánta újdonságnak. Felépítését tekintve egy moduláris családról beszélhetünk ami megkapta a 80 PLUS GOLD minősítést is. Az összetett DC-DC konverziós technológiának köszönhetően a gyártó teljes mértékű elektromos védettséget és stabil feszültségeket ígér.

Az Immersa család egy új taggal az Immersa Pro 7.1 Virtual Sound fejhallgatóval bővül. A virtuális hangzás mellé továbbá állítható RGB háttérvilágítás is társul. A gyártó ígérete szerinte kiváló választás játékosoknak.

A perifériák közül az Attack X3 RGB új köntösben is leleplezésre kerül. A Cherry MX kapcsolókkal ellátott klaviatúra immáron fekete alapszínnel és teljes mértékben állítható RGB háttérvilágítással is elérhető lesz. Az alumínium kialakítás mellé egy csuklótámasz is társul.

 

Forrás: CougarGaming

A szerzőről

Related posts