Új Razer egerek érkeztek

Új Razer egerek érkeztek

Két új modellt mutatott be a Razer, a különbség közöttük csupán az, hogy az egyik vezetékes, míg a másik vezeték nélküli verzió.

A vezeték nélküli verzió a Razer Lancehead nevet kapta, amiről nekem egyből a Lánchíd ugrott be btw. Az Adaptive Frequency Technology-val érkezik, amely a legjobb minőségű vezeték nélküli rádiós frekvenciát választja ki. Ez leginkább a panelházakban okozhat jelentős javulást, ahol eléggé túlterheltek a vezeték nélküli frekvenciák.

A szenzor pedig ebben az esetben, sajnos egy lézeres, 16 000 DPI-os szenzor. A pontos típusát még nem tudni jelenleg, viszont nem is olyan érdekes, hiszen mint tudjuk, a lézeres szenzor alkalmatlan precíziós műveletekre, hiszen minden ilyen szenzortípus valamilyen gyengeségekkel küzd (negatív, pozitív gyorsulás, angle snapping), viszont a kapcsolói Razer féle Omronok, amik akár 50 millió kattintást is kibírhatnak.

A dizájn nagyon kellemes, szimmetrikus, letisztult vonalakkal rendelkeznek. Igaz hogy kaptak RGB színáradatot az egerek, viszont elegáns, nem csili-vili módon.

A vezetékes verzió Razer Lancehead Tournament Edition névre hallgat, és ez már izgalmasabb számunkra, hiszen ez optikai szenzort kapott, szintén 16 000 DPI-re van felhúzva az érzékelő, több mint valószínű hogy ez driveres módosítás, hiszen nincs olyan szenzor, amelynek ilyen magas lenne a natív felbontása. Szintén Razer féle Omron kapcsolókkal rendelkezik.

További újítás a Synapse Pro szoftver, amivel nem kell felcsatlakozni a felhőbe, mivel az egér beépített memóriáját használva működik és megjegyzi a beállításainkat.

 

 

 

A vezeték nélküli Razer Lancehead 2017 május/júniusban jön és 149.99 €-ba fog kerülni.
A vezetékes Tournament Edition pedig májusban fog megjelenni 89.99 €-s áron.

A szerzőről

Related posts