Új Cooler Master egerek a láthatáron

Új Cooler Master egerek a láthatáron

A CM három új egeret is bemutatott az idei Computex-en. Ezek közül kettő önmagában, egy viszont valószínűleg csak billentyűzettel együtt lesz elérhető.

MM530: CM Storm Alcor utódnak tűnik, a megadott DPI adat alapján a szenzor nagy valószínűséggel PixArt PMW3360, azaz egy felsőkategóriás palm grip-re szánt egérről beszélünk. A főgombok anyaga PBT, egy sokkal jobb tapintású és kevésbé fényesedő műanyag, mint az általában használatos ABS. A főgombok alatt 20 millió kattintásra tervezett kínai Omron mikrokapcsolók operálnak.

MM520: A forma a CM Storm Xornet/Spawn-ra emlékeztet, de annál nagyobb, konkrét mérete elvileg ~118 x 78 x 29 mm, egy hivatalos Facebook komment szerint. Claw grip-re ajánlják, a szenzora szintén PMW3360 az adatok alapján. A főgombok alatt itt is 20 milliós kínai Omron kapcsolók helyezkednek el.

MS120: Ő lenne az, akit minden bizonnyal szettben vásárolhatunk csak meg. Sajnos itt nem adtak meg DPI értéket, így csak találgatni tudunk, de valószínűleg PMW3330 lesz majd az érzékelő. Méretét és formáját tekintve elméletileg megegyezik az MM520-szal. 10 millió klikkes élettartamú kínai Omron kapcsolók felelnek a klikkekért.

Mindhárom egér háromzónás RGB világítással van ellátva, az igényeinknek megfelelően rengeteg beállítási lehetőség közül választhatunk majd.

A képek az OCN ezen topikjából, valamint a CM Gaming Experience Facebook oldaláról származnak.

 

A szerzőről

Related posts