• Discord
Top 5 Easter Eggs

Top 5 Easter Eggs

A CS:GO világában rengeteg rejtett üzenet vagy funkció, azaz Easter Egg található, mondhatni minden pályán minimum 1 akad, ha nem több. Most csak 5 Easter Egg-et fogok nektek mutatni, lássuk is őket!


1. Defuse Kit

Amikor Defuse Kittel hatástalanítod a bombát, valószínű eszedbe sem jutott még, hogy nem csak a táskán belül találsz segítséget a bomba hatástalanításához, hanem magán a táskán is. Ha közelebbről megnézed a tartót, akkor észreveheted rajta a bomba kódját.

2. Ne zavarj, épp lövöldözöm! | Inferno

Az apartmanokban van 1-2 szoba, aminél bár résnyire ki van nyitva az ajtó, mégsem mehetünk be. Ha az egyik ajtónál megfelelő szögből figyeljük az ott lévő számítógép monitort, akkor megláthatjuk a Counter-Strike hőskorának egyik legendás verzióját, az 1.0-át. Érthető, miért nem lehet bemenni abba a szobába, nyilván senki sem szereti, ha megzavarják játék közben.

 

 

 

 

3. Dragon Lore őrület | Overpass

 

 

Az egyik leghíresebb AWP skin, a Dragon Lore értéke igen magas, jelenleg 1000$ felett van. Viszont nem csak a játékosok szeretik nagyon ezt a skint, hanem a pályakészítők is. Több helyen, más pályákon is észrevehető a Dragon Lore híres “sárkánya”.

 

 

 

 

4. Gordon Freeman utalások | Overpass

Gordon Freeman, a Half-Life-sorozat kitalált főszereplője. A játékban több Easter Egg is utal rá, viszont számomra ez az egyik legérdekesebb mind közül. Személy szerint én csak először egy számsornak néztem, aztán jöttem rá, hogy ez egy irányítószám. Amint rákeresünk, kidob egy települést, aminek a neve Freeman.

 

 

 

 

5. AWP Mánia | Dust 2

Szerintem ez az egyik leghíresebb Easter Egg Dust 2-n, már a kezdőbb, rutintalan játékosoknak is feltűnik a pályán ez a méretes graffiti.

 

 

A graffiti története szorosan az e-sporthoz kapcsolódik. A Valve 2014-ben kezdte el kreatív falfirkák formájában megörökíteni a Major versenyeken történt leghíresebb vagy legmeghökkentőbb mozdulatait, ezáltal is tisztelegve, továbbá hosszú ideig emlékezetessé téve a pillanatot. Mint ahogy azt Dust 2-n jól ismerjük, a terroristák előszeretettel lövöldözik kezdőről a fakapu másik oldalán áthaladó védekező játékosokat. Nos, jó terrorista módjára ezt a Fnatic sem hanyagolhatta el, és az EnVyUs elleni legendás mérkőzésük hosszabbításában egyből 4 játékosuk vett AWP-t, majd célozták be a gyanútlanul benéző CT-t.

 

 

 

 

Szerintetek mit gondolhatott apEX, amikor meglátta, hogy 4 darab T vette őt célkeresztbe?

A szerzőről

Related posts