SteelSeries QcK+ Hyper Beast – A vadállat

SteelSeries QcK+ Hyper Beast – A vadállat

A QcK+ limitált szériájának a CS:GO egyik klasszikusa, a Hyper Beast skin az alapja. 

Termékinfó

A játékosok előszeretettel rendelik, ugyanis a SteelSeries oldalán hosszabb ideje nem elérhető a pad, kifogyott a készlet.

Csomagolás

Szokásos hosszúkás kartondoboz, ám ezúttal a Valve védjegyével ellátva.

Méretek

Egyetlen méretben készült, ami 450x400x4 mm. Erre nem lehet panasz, kellőképp nagy, lecsúszni nem fogunk róla egykönnyen.

Felület

A felülete nagyon kellemes, a csuklónak szintén. A minta rendkívül egyedi: Aki szereti a Hyper Beastet, annak biztosan tetszeni fog.

A padon jól csúszik az egér, egyértelműen a gyorsabb padok közé sorolandó.

A szélei nem varrottak. Természetesen ez egyéni preferencia, hogy ki mit szeret, de látva a QcK Heavy tartósságát, nem hinném, hogy félnünk kellene attól, hogy idővel elkezd szétválni. A másik dolog a széleket illetően az, hogy kissé kellemetlen, ha a kézzel érintkezik, ezen viszont könnyen javíthatunk úgy, ha picit lejjebb helyezzük az asztalon a padot. Ezek után már teljesen más a helyzet, ugyanis kipárnázza az alkarunkat és így rögtön a legkényelmesebb padok egyikévé válik egy pillanat alatt. Nem lehet nem szeretni.

A színes felület miatt fennáll a rizikó, hogy nem minden egér szenzora fogja kedvelni. Az általam tesztelt egerek egyikével sem tapasztaltam anomáliát (Razer Deathadder, Zowie ZA13, Logitech G203), de az olcsóbb, gagyibb szenzoroknál nem lehet tudni – bár aki ilyen padot vesz, az valószínűleg nem egy pár ezer forintos egér mellett fogja kamatoztatni a képességeit.

Alsó rész

Kibontás után szinte egyből kisimul a pad, nagyon jól tapad. A hátoldala leginkább a Roccat Taito-éhoz hasonló, a legjobbak között van egyértelműen. Teljes mértékben rátapad az asztalra, használat közben egy cseppet sem mozdult el.

SteelSeries QcK+ Hyper Beast – A vadállat Reviewed by on .
4.8

Összegzés

Felület minősége 10
Szenzorkompatibilitás 9.3
Ár/érték 9.5
9.6 Különösen ajánlott
E mellett a pad mellett nem lehet szó nélkül elmenni, lehet imádni vagy utálni a mintázatát, de a felületére egyszerűen nincs panasz. A QcK+-szal ellentétben ennek a szélessége a duplája, azaz 4 mm, kellően vastag, kipárnázza az alkart. Aki gyors egérpadot keres egy jó egér mellé, annak kitűnő választás. Az ára egyáltalán nincs elszállva,  7 790 Ft, ami a középmezőnyt erősíti. Ennyiért különösen ajánlott.

 

Köszönjük a Pixelnek, hogy biztosítottak egy példányt számunkra!

A szerzőről

Related posts