PRO100 – Zeus interjú, mindenre fény derül

PRO100 – Zeus interjú, mindenre fény derül

A PRO100 az ACG csapatát karolta fel, róluk és a kitűzött célokról beszélt Zeus.

Mesélj egy kicsit többet a szervezetről és hogy miért döntöttél az újraindítása mellett.


Zeus: A PRO100 név sokat jelent nekem és régóta játszottam a gondolattal, hogy újraélesszem. A terv az, hogy 100%-ig professzionálisak legyünk és ez fog vezérelni minket. A szervezet példaként fog szolgálni mindenben, a tréningektől kezdve a szervezet menedzsmentjéig.

 

Milyen területeken fogja magát képviseltetni a PRO100?


Zeus: Multigaming szervezetet hozunk létre. Természetesen az első játék a CSGO lesz, már van is egy csapatunk egy tapasztalt edzővel. Emellett jelenleg játékosokat keresünk DOTA2-höz, LoL-hoz és további játékokhoz.

Zeus: Maradok a jelenlegi csapatomban.

 

 

Sokan kérdezték, hogy el fogod-e hagyni a jelenlegi csapatod, hogy a szervezet menedzselésére koncentrálj, vagy esetleg te magad is a PRO100 színeiben fogsz játszani?


Zeus: Egyik sem, maradok a jelenlegi csapatomban. Természetesen elnökként mindenbe közvetlen beleszólásom van, de a fő feladatom a csapat létrehozása és olyan profik képzése, akik képesek kiváló eredmények elérésére.

 

Beszélj a CSGO csapatról.


Zeus: Amikor elhagytam a Na’Vi-t sok játékost megnéztem,  ezekben a srácokban pedig nagy lehetőségeket láttam. Úgy gondolom, hogy a segítségemmel a legjobb csapatok egyikévé válhatnának. Egy litván és négy orosz játékosunk van, egy orosz edző kezei alatt, így elég nemzetközi a felállás.

Dima «def» Lemeshchuk
Leonard «kENZOR» Volodarchuk
Sergey «smike» Sklyarenko
Igor «crush» Shevchenko
Vadim «Flarich» Karetin
Ivan «F_1n» Kochugov (coach)

Mindannyian kiváló játékosok és kiegyensúlyozott csapatot alkotnak. Biztosak vagyunk benne, hogy egy ilyen erős ötös egy kiváló edzővel és a mi edzéstervünkkel sikeres lesz.

Az új PRO100 lineup Forrás: PRO100.gg

 

Mondanál néhány szót a játékosokról?

Zeus:

  • A csapatkapitány def, aki jól átlátja a játékot és kiváló az irányítói képessége.
  • Az AWP-s smike, remekül érti a dolgát.
  • Flarich a litván légiósunk
  • Szintén nagyon jól játszik. kENZOR nagyon hidegvérű, ez nagyon fontos a keményebb meccseken
  • crush pedig az a fajta játékos, aki rohan előre és megtöri az ellenfél védelmét.

Hogyan gyakorol a csapat, illetve a litván légiósotok online csatlakozik a gyakorlómeccsekre?


Zeus: A felkészülés Kijevben folyik, a szervezet gaming house-ában. Erről a közeljövőben készítünk majd egy bemutatófilmet, hogy láthassátok, hogyan mennek a dolgok. Flarich is Kijevbe költözött, együtt laknak a srácok jelenleg.

Mik az elvárások a csapattal szemben?


Zeus: Természetesen csakis győzelmek. Az első célunk, hogy bekerüljünk a HLTV.org ranglistájába és a csúcs közelében legyünk a jövőben. A játékosainknak bajnoki mentalitása van, és mi létrehoztunk belőlük egy kiváló csapatot és köréjük egy menedzsmentet, hogy a lehető legjobb eredményeket érjük el.

Korábban beszéltél más játékokról, mikor fogjátok bejelenteni a többi csapatotokat?


Zeus: Ez sokmindentől függ, egyelőre keresgélünk, több kiváló csapattal és edzővel felvettük a kapcsolatot. Amint össze tudunk szedni egy felállást, azonnal be is fogjuk jelenteni. A lényeg az, hogy a jövőben jó eredmények elérésére legyenek képesek.

Inkább választunk valakit, aki jelen pillanatban talán gyengébb, de megfelelő a hozzáállása és később kiváló teljesítményt tud majd nyújtani.

Mik a terveitek a jövőre?


Zeus: Egy második lineupot is fel akarunk állítani, a PRO100 Academy-t. Tudjuk, hogy milyen nehéz fiatal tehetségeknek bekerülni a profi közösségbe, ezért lehetőségeket fogunk teremteni. Bárki megmutathatja a tudását a ZeusCyberSchool-ban, és folyamatosan figyeljük a scene-t.

Szeretnél még valamit elmondani a régi rajongóknak, akik ismerik a PRO100 nevet és az újaknak, akiknek még nem ismerős?


Zeus: Kellemes meglepetésben lesz részetek! Sok köszönet mindenkinek, aki támogatott engem az évek során, vagy szurkolt az eredeti PRO100-nak. Sokat jelent nekem! A jövőben is drukkoljatok nekünk, előre is köszönöm! Ezt mind értetek csináljuk!

Akinek nem mondana sokat az ACG neve, az nincs egyedül, a HLTV .org listája alapján javarészt a nemzetközi porondon kevésbé ismert csapatok ellen játszanak, vegyes eredményekkel. Ez alapján Zeus komolyan gondolhatta, hogy nem jelenlegi szupersztárokkal akarnak foglalkozni, hanem olyan játékosokkal, akikben látják a potenciált a fejlődésre és megfelelő irányítással a jövő nagy játékosait nevelhetik ki belőlük. Érdekesség, hogy áprilisban összefutottak a Sensei csapatával és két mapos vereséget szenvedtek el flash-éktől.

Forrás

Post source : http://pro100.gg/en/interview-with-president-of-the-pro100-danylo-zeus-teslenko-concerning-the-plans-and-activities-of-the-organization-3.html

A szerzőről

Related posts