PH Nightcup vol1

PH Nightcup vol1

Sziasztok!

Régóta tervezzük hogy kellene egy picit komolyabb hangvételű döntőt rendeznünk a PH CSGO topik berkein belül, sikerült egyeztetnünk a War Room csapatával illetve pár veteránnal akik szívesen részt vennének egy PH házi bajnokságán.

A PH berkein belüli indulók mind a challenger kategóriában indulnak. A veterán illetve a twr csapata pedig legend státuszból.

A jelentkezett csapatok számától függően lesz kialakítva a mérkőzés rendszere, de mindenképp pontrendszer alapján lesz megtartva. (nem egyenes kieséssel)

Stream lesz a meccsekről, nálam jelentkezhet aki szívesen streamelné esetleg közvetítené valamely meccset.

A bajnokságra pedig bárki jelentkezhet aki vett már részt korábban PH Mixen (kivételt képez ez alól a korábban a phmixről kitiltottak illetve a vac/esl bannal rendelkező játékosok).
A mérkőzések hétköznap kerülnek megrendezésre, a rivális csapatok egyeztethetnek a kezdési időponttal kapcsolatban, ezzel kapcsolatban discordon lehet egyeztetni.

1 beugró engedélyezett, aki abban az esetben ha nem tud valaki megjelenni vagy valamilyen hiba miatt beugrik, abban az esetben ha a csapat nem tudja elkezdeni a meccset. Miután elkezdődött és éles lett a mecs azután nincs lehetőség a cserére.

A versenyek végig BO3 -ban fognak zajlani (legjobb 3), a meccs előtt pár nappal előzetes vetozással szavazhatnak a csapatok a pályákról.

A mappoolban a következő pályák szerepelnek: Dust 2,Inferno, Cache, Cobblestone, Overpass, Mirage, Nuke, Train.

A csapatok kereséséhez kérlek használjátok a discordot (ph_nightcup szoba), vagy a CSGO offtopikot.

Jelentkezés (a jelentkezéshez Google fiók szükséges)

Jelentkezési határidő: 2017. Február 14. 20:00

A jelentkezettek listája

A mérkőzés kezdete 2017. február 20.

PH Nightcup csapattárskereső kitöltése!
A már kitöltöttek

Nagy köszönet a szervezésért KODIAKnak, kuLinak, illetve Pepének.

A változtatás jogát fenntartjuk!

A szerzőről

Related posts