PG WAY botrány

PG WAY botrány

Minden, amit tudnod kell a történtekről!

PG WAY sokak szerint az egyik legroszabb lan az elmúlt években, ahol magyarok is játszottak. Mind a játékosok beszámolói alapján, mind kívülről szemlélve a rendezvény igencsak igénytelen volt. A rossz internet vagy a gyenge gépek illetve a hatalmas csúszások és az elviselhetetlen meleg hátráltatta a játékosokat.

Forrás: esport1.hu

Időrendben követhetjük végig a lant a játékosok bejelentkezései alapján. Res1st is bekerült a cikkbe, bár ő Overwatch játékosként volt lent a LAN-on a Volgare előtt, illetve a myRevenge játékosai ki sem mentek a rendezvényre:

Még nem mondtam nektek, de ha figyelitek a PG WAY-t, akkor láthatjátok hogy nem vagyunk ott. Ez annak köszönhető hogy a…

Fificsgo 发布于 2017年8月10日

Utólag mégsem lett volna olyan jó buli:

Láttátok Flash élménybeszámolóját? 😀 szegények, már nem is annyira bánom hogy nem mentünk PG WAY.re.

Fificsgo 发布于 2017年8月11日

Res1st facebook oldalán csak várakozós képek/videók vannak jelen:

Azota is varunk. Quality szervezes.

Res1st 发布于 2017年8月10日

FLASH-ékkel is kezdődött a kalamajka:

Helyzetjelentes: kb delre ideertunk, 50 fok van a csarnokba, de kint is. Kifizettuk a szallast aztan bevittuk a gepeket…

FLASH 发布于 2017年8月11日

néhány órával később:

“7óra alatt sikerült 1 meccset játszani, GG!”

Eljött a szombati nap is, ahol továbbra sem javult a helyzet:

egy ujabb informacio a PGWAY MAJORrol hogy a lanos szerverek jatszhatatlanok a rossz internetbekotes miatt, igy interneten jatszunk VEGIG! ennyi erovel haza is mehetnek!

FLEAV 发布于 2017年8月12日

Barcode a szokásos stílusával értékelte a helyzetüket:

4-0, amugy a lan irdatlan fos es a rendelt pizza is, gn

Barcode 发布于 2017年8月11日

Elérkeztünk a legmocskosabb naphoz. Itt történt a stream snipe is. Semmi tnem tudok hozzáfűzni, az információk magukért beszélnek:

Udv! Az eeriness meccs elott nagyon magabiztosak voltunk, inferno lett a map amin jonak erezzuk magunkat. Elkezdodott…

FLASH 发布于 2017年8月13日

Res1st tapasztalatai egy kicsit összeszedettebben:

Csütörtökön reggel 9 órakkor megérkeztünk a helyszínre, hogy időben ott legyünk a 10 órai kezdésre. Ekkor a belépők még sehol sem voltak, adminok lézengtek jobbra balra, azt láttad, mint ha még építenék az eseményt. Eljött a 10 óra még továbbra se történt semmi, nem jött oda hozzánk senki. A formátumról elképzelésünk sem volt. Fél 11 felé megérkezett egy darab ember, aki kvázi ott velünk találta, ki hogy miként legyen levezetve a LAN. 14 órakkor el is bírt kezdődni az első meccs, amit folyamatos technikai hibák előztek meg (network bant kapott a LAN a Blizzardtól pl). Ezután is folyamatos csúszások voltak, többször kellet csak a közvetítőre várni 15-20 perceket, mert éppen nem volt kedve a helyén lenni. 18 óra körül mikor már lejátszottuk a meccsek felét, kitalálták az adminok, hogy vége a csoportkörnek és csináltak egy random rájátszást, aminek az lett az eredménye, hogy a két veretlen csapatot engedték egymásnak, míg a másik két csapat, aki le se játszotta az összes meccsét és mind a ketten már ki is kaptak egymást kapták. Azt hinné az ember ennyi elég, de az elődöntők közben elment az internet a viharban, majd random elkezdett windows updatelni egy gép. Mind ezt laza 40 fokban. Ja plusz poén, a büfében 2 üveg víz volt összesen, amit még délután kiittunk (50 cent / 4 dl áron), utána csak redbullt és alkoholt lehetett kapni az “arénában”.

Az esport1.hu kint volt a helyszínen, íme egy gyorsinterjú Barcode-dal:

A szerzőről

Related posts