Összefoglaló: Vesztett a HellRaisers a FlipSid3 ellen

Összefoglaló: Vesztett a HellRaisers a FlipSid3 ellen

Sajnos nagyon rájárt a rúd ezúttal a HR-re, súlyosabbnál súlyosabb hibákat vétettek egymás után, így az eredmény ezúttal egy bukott meccs lett. 

A cikk mellé ajánlott elindítani ezt a számot.

Így a FlipSid3-nak már csak 1 meccset kell nyernie és egyenes út vezet a Major-re, ellenben így a HR-nek még 2 kellene. Reméljük sikerülni fog, hiszen csak így tehetünk szert idén is a HellRaisers-es és egyúttal a DeadFox-os matricákra.

Na de nézzük mi is volt a probléma ezen a F3 – HR meccsen. Alapvetően az, hogy Overpass-ra mentek, nem probléma, hiszen a HR választotta ki végül ezt a pályát. Igen ám, viszont a kezdőoldalt a F3 választása – nem meglepően – a ct oldalra esett, ami elég nagy előny ezen pályán, hiszen rettentően CT orientált. Ez kapóra is jött a F3 javára, hiszen sikerült mindig lelassítaniuk a HellRaisers-t, ezek után pedig könnyűszerrel kivégezték őket a legtöbb esetben.

Pedig az első kört sikerült a HR-nek lehozni, de ez után szinte alig hoztak kört T oldalon, valószínűleg az állóháború miatt.

Aztán jöttek a főbb problémák, nem egy alkalommal nem sikerült menteniük fegyvert, meghaltak teljesen feleslegesen olyan helyzetekben, ahol már biztos volt, hogy nem nyerhető a kör. Ha visszavesznek a tempóból a végén és mondjuk a kör elején vannak ekkora lelkesedéssel, akkor talán valami jobb is kisülhetett volna, így viszont bukott körök után még a pénzt is sikerült sokszor elveszíteni.

Ezen kívül a F3 sokkal ügyesebben mozgott a pályán, valahogy mindig sikerült megtalálniuk azt a pozíciót, amire a HR nem számított.

Nem nagyon láttunk smoke-os, flash-es igazán összeszokott kört, helyette az az érzésem volt, mintha a vágóhídra mentek volna a’la nature.

Aztán hirtelen meglepett mindenkit a HR és elfoglalták rettentő gyorsan az A-t úgy, hogy a F3 fel sem fogta mi a helyzet. Hozták is a kört, ahogy kell.

 

Ez után pedig sikerült az utolsó kört is elhozni az első félidőből, ami nagyon kellett. Persze a 12-3 így sem épp fényes.

Sajnos a CT oldalon sem sikerült brillírozni, lévén, hogy a pisztolykört egy hajszálon bukták el (a 2v2-t), ez után már igazán nehéz volt felzárkózni. Nem is sikerült, itt megint láthatjuk a F3 helyezkedésének az előnyeit.

 

Ezek után sajnos a FlipSid3 nyerte a meccset, így picit távolabb került a HR a kijutás lehetőségétől, ettől függetlenül szurkolunk nekik, hiszen még simán kijuthatnak! #goDeadFox!

A szerzőről

Related posts