Nem működik a SweetFX az új update miatt

Nem működik a SweetFX az új update miatt

Gyorsan pörögnek mostanában az események a CSGO háza táján. Megérkezett a hajnali frissítés, amiben aláírással látja el a fájlokat a Valve, hogy ezzel is megnehezítsék a cheaterek dolgát, viszont ezen módosítással a sokak által népszerű SweetFX-nek is bizonytalan ideig búcsút inthetünk.

A frissítésről itt olvashatsz:

 

Apró, de érdekes frissítés érkezett * CSGO Hungary

A Valve digitálisan aláírta a főbb fájlokat, ezzel megnehezítette a különböző hackek használtatát [Összesítés] A csgo.exe és a .dll fájlok mostantól digitálisan alá vannak írva. A játékadatok épségének ellenőrzését illetve a vírusirtók működését segítve ezzel. A steam kliens hitelesíti a csgo.exe-t Ha nem megfelelően hitelesített játékot futtat, vagy -insecure módban fut a játék, abban …

 

A SweetFX működéséhez módosítanunk kell a játék fájljait, ezért több online liga is szabályzatban tiltja annak használatát, többek között az ESEA illetve az ESL egyaránt. Több mint valószínű, hogy olyan fájlok is kaptak digitális aláírást a Valvetól, amiket a program a működése során használt. Feltétlenül vegye mindenki figyelembe, hogy a játékfájlok módosítása önmagában VAC/ Játékbannal járhat, azonban a SweetFX használatát illetően még sosem érkezett semmiféle megerősítés, sem tiltás a Valve részéről, így egy folyamatosan visszatérő vita tárgyát képezi ennek legális, vagy éppenséggel tilos használata.

 

 

A SweetFX-ért korábban nem járt ban, viszont sosem lehet tudni. Rizikós a dolog, hiszen akármikor úgy dönthet a Valve, hogy – mivel valóban módosítja a játék fájlait, így akár – egyik napról a másikra eltiltással jutalmazza annak használóit.

 

 

A SweetFX helyett érdemesebb, de legfőképpen biztonságosabb a VibranceGUI használata, hiszen ez nem módosítja a fájlokat. Amennyiben nem szeretnél külső programokat használni, abban az esetben magadnak is beállíthatod ezt, a videókártyád beállításai között találod.

Ezekről itt olvashatsz bővebben:

 

 

VibranceGUI – hogy jobban láthasd az ellenfeleket * CSGO Hungary

Frissítés érkezett a színtelítettség egyszerű állítására szolgáló programhoz, mely így a CSGO mellett már más játékokat is kezel. A grafikai beállítások nagyon fontosak, hogy a maximumot tudd kihozni magadból a mérkőzések során. A magasabb FPS mellett azonban fontosak olyan beállítások is, melyek CSGO-n belül nem, azon kívül pedig nehézkesen állíthatóak.

A szerzőről

Related posts