Napi reddit szemle

Napi reddit szemle

Összefoglaló a napi reddites topikokból, hogy ne maradj le semmiről!

Fallen tweetelte ezt a kis videót a Red Reserve csapatáról. Miután 2-1-re verték a CLG csapatát a DreamHack Open Valencián, a nagy öröm közepette szegény Hampus kimaradt a buliból.

Random Faceit meccs, majd BOT Connor lazán leacel. Szeretnétek ilyen botokat ti is csapattársnak nem?

Cory Gilbert azaz Megaman felhagy a közvetítéssel. Állítása szerint ennek rengeteg oka van, azonban a legnagyobb, hogy az édesapja rákkal küzd. Nagyon nehéz most a családjának és neki, így annyi időt akar vele tölteni, amennyit csak tud, mivel erre később nem lesz lehetősége.

Pár napja jelent meg, hogy a PGL gépeiben nem megfelelőek a processzorok, sokszor FPS droppot szenvedtek a versenyzők. Úgy fest, a játékosok problémái meghallgatásra kerültek, mivel shroud már újabb procikkal szerelt PC-hez ült le.

Egy elég király popflash-t fedezett fel emberünk dust 2 B lerakója felé közeledve. Igen, a fizikának csöppet ellentmond, ezen már meg sem lepődünk. Játszhatatlan?

Te sem szereted amikor ellopják az ingyen fraget, nem? Ilyet sem minden nap látni!

Egy egyszerű trükk, ha egy nem steames meccsnek vagy kíváncsi az állására, így nem kell az 1 vs 5-öt nyerő haverodat állandóan zaklatnod vele. Nem nagy cucc, de hasznos.

See game score outside CS and on thirdparty service like ESEA and Faceit

Kevesen játszanak Macbook Pro-ról, ám nekik egy érdekes megoldás a vásárlás bindelésére. Ötletes, csak kevesen tudják használni.

Embertelen mák, ritka futásból lőtt OneTap, de ak-val távolról mégritkább.

 

 

A szerzőről

Related posts