A nagy bicepsz mögött még hatalmasabb szív lakozik

A nagy bicepsz mögött még hatalmasabb szív lakozik

Pasha a CSGO egyik legnépszerűbb alakja, nemhiába, hiszen rendkívül szerethető figura. Ez az ő története.

Az 1.6-tal való megismerkedése után ő lett a városában az egyik legjobb játékos. Nem csoda, hiszen rengeteg órát ölt bele, a legjobb akart lenni.

A profi CS, mint esport akkortájt nem volt jövedelmező, ezért építkezéseken vállalt munkát. Később Varsóba költöztek barátnőjével, ahol Pasha elkezdett fizikoterápiát tanulni, ám fél év után abbahagyta azt. Elhatározta, hogy nem adja fel az álmait és hivatásos Counter-Strike játékos lesz. Így is lett, évről évre több pénzt keresett. Ekkortájt állt össze az első nagy csapata, amiben NEO, taz, KUBEN és Loord mellett játszott, ez pedig hatalmas lökést adott karrierjének.

Természetesen a csapattal együtt átváltottak végül CSGO-ra, ami nem volt egyszerű falat, kezdetben ugyanis nem voltak túl sikeresek. Részben ennek eredményeképp távozott 2013-ban a csapatból KUBEN és Loord. Ebben az évben vette el feleségét, Kinga-t, és ismét fel kellett tennie a kérdést; Talán itt az ideje egy “rendes” állás után néznie és abbahagynia álmai kergetését, a versenyszerű játékot.

Pasha végül – társai győzködésére – a játék mellett maradt, byali és Snax töltötték fel az üres helyeket a csapatban, ami kiforrta magát az évek során.

Sikerült a játékot és a családot is összehangolnia, edzeni is van ideje, mindezek mellé még a streamelés is gyakran belefért. A stílusa, személyisége, közvetlensége és hatalmas szíve miatt ő vitathatatlanul napjaink legnépszerűbb játékosainak egyike.

 

A szerzőről

Related posts