Mikor láthatjuk DeadFoxot akcióban?

Mikor láthatjuk DeadFoxot akcióban?

Az április akciódús lesz a HellRaisers csapatának, mivel az online mérkőzések mellett két LAN-on is részt fognak venni.

DreamHack Tours 2017 — EU Zárt selejtező

 

Dreamhack 2017

A HellRaisers csapata a hónapot a DreamHack Tours európai zárt selejtezőjével kezdi. A tét az egyetlen fennmaradó szabad hely a franciaországi LAN döntőre.

A selejtező mérkőzéseit április másodikán játsszák.

Friss: Az első akadályokat sikerrel vette a HellRaisers és 2:1 arányban felülkerekedtek a Rogue Academy és FlipSid3 csapatain.

Részletek: HR vs Rogue Academy: Overpass: 16:5, Cbble: 8:16, Inferno: 16:5. HR vs FlipSid3: Train: 16:19, Mirage: 16:14, Cache: 16:5.

 

 

ESL Pro League Season 5 — Európa

ESL PRO League

 

A DreamHack selejtező mellett a csapat részt vesz az ESL Pro League ötödik évadjában is. Az első körökben jól szerepeltek és most már a LAN-os döntőn való részvétel jogáért fognak küzdeni, ellenfeleik április során a mouz, Astralis és a Fnatic csapatai lesznek.

A HellRaisers mellett tizenhárom további csapat vesz részt a ligában, amely május 18-án zárul. A versenyformátum best-of-1, azaz a csapatok egy pályát játszanak le egy adott ellenféllel. A LAN döntőre a legjobb hat csapat jut be.

Forrás: Liquipedia

Az április másodikai állás szerint a HR az ötödik helyen áll, ha sikerül tartaniuk az eredményt, akkor ott lesznek a döntőben.

 

 

StarLadder i-League StarSeries Season 3

 

A HellRaisers ebben a ligában már túljutott a selejtezőn, így további 15 csapat társaságában küzdhetnek a LAN döntőbe jutásért, első ellenfelük pedig a FaZe csapata.

A döntőt a korábbi évadokhoz hasonlóan Kijevben rendezik, április 4-től 9-ig fog tartani. A verseny csoportkörének formátuma svájci rendszerű lesz, vagyis a három győzelmet begyűjtő csapatok jutnak tovább a rájátszásba, ahova a legjobb nyolc csapat kerül be és kieséses rendszer lesz.

DreamHack Austin 2017

 

A hónapot DreamHack-kel kezdjük és DreamHack-kel zárjuk, DeadFox és csapata Austin városába repül, hogy megmérkőzzön a 100.000 dolláros díjazás minél nagyobb részéért. A verseny április 28 és 30 között kerül megrendezésre, a rájátszásba 4 csapat kerül be.

Forrás: HellRaisers

Tetszett a cikk? Akkor kövess minket Facebookon és ne maradj le semmiről!

A szerzőről

Related posts