Maikelele: „Egyáltalán nem vagyok toxic”

Maikelele: „Egyáltalán nem vagyok toxic”

Az Unikrn egy érdekes interjúval rukkolt elő, melynek főszereplője az a Mikail „Maikelele” Bill, aki hírnevét a NiP beugró játékosaként szerezte meg, aki anno komolyan ki bírta menteni a csapatot a slamasztikából.
 
Több érdekesség is kiderül az interjú során:
Több alkalommal is jelezte a NiP csapatának, hogy rendkívül szívesen játszana és bármit megtenne, hogy bekerülhessen, azonban valami hiányzott a játékon „kívül”, amiért végül nem rá esett a választás. Játékon belül remekül kijöttek, azonban a személye, vagy talán a stílusa szabhatott gátat a közös sikereknek.
 
Tudja, hogy több NiP játékos is nagyon szívesen játszott volna vele, viszont sajnos akad olyan is, aki legszívesebben nagy ívben kerülné. Senkit sem említ meg név szerint, mivel úgy érzi, hogy a múltbéli eseményektől függetlenül a későbbiekben még összejöhet számukra valamiféle közös jövő.
 

 
A Dignitas távozással kapcsolatban – amire nem igazán létezett nyilvános magyarázat
 
annyi derült ki, hogy a közös játékukban egyszerűen semmi sem működött úgy, ahogyan kellett volna. Kiemelte, hogy a toxikus hangulattal kapcsolatos híresztelések pletykák, ugyanis mindig pozitív tudott maradni a társaival, játékon belül és az életben egyaránt. Mikor úgy döntött a későbbiekben, hogy a rajongói oldalán közzétett nyilvános postban magára rántja a vizes lepedőt (magára kenve minden csapaton belüli problémát), az nem teljesen fedte a valóságot.
Csapatként együtt szülték meg a problémákat és a végjáték során szinte már mindenki kiabált,vitázott mindenkivel.- Rendkívül komoly érzelmeket visz a játékba, erős benne a győztes mentalitás, viszont sosem kiabált a csapattársaival, mert nem az a helyes út.
 
A „toxikus” stigma, mint elhíresztelt tulajdonság sokszor kihatott a személyiségére.
 
Egyike volt azoknak a játékosoknak, akik rendkívül hamar, szinte pillanatok leforgása alatt értek fel a legmagasabb szintre és onnét sosem látott mélységekbe zuhant, ezzel kellemetlen táptalajt biztosított a rajongóinak kevésbé nevezhetők réteg számára.
  
Bizakodó a jelenlegi csapatát, a Red Reserves-t illetően és reménykedik abban, hogy a távoli jövőben kap még lehetőséget a NiP-től a bizonyításra.
 
Ezen távlati céljain kívül nem tudja, hogy pontosan mit szeretne az élettől, viszont boldogan folytatná a „csapatépítő” szerepet egy kompetens esport csapatban, akár management, elemző, vagy edzői szinten. Erre az esetleges vonalra ideális próbatétel lehet a Red Reserves tapasztalatlannak mondható játékosaival történő közös munka és fejlődés.
 
Az interjút magát itt tekinthetitek meg, angol nyelvtudás szükséges.

A szerzőről

Related posts