Lecsalták az eXtatus-t!

Lecsalták az eXtatus-t!

A szlovák eXtatust 2:0-ra verte a svéd CHUPAS 

Az eXtatus-t gondolom nem kell bemutatni. A cseh- és szlovák játékosok csapata a világranglista 44. helyét foglalják el, és frozen köztük a legfiatalabb, mindössze 15 éves. Ő az a srcác aki 1 vagy 2 éve lejött egy ICL-re és mindenkinél jobb volt.

A CHUPAS csapatáról nem tudok túl sokat mondani. hltv.org-on mindössze 2 meccsük van ezzel együtt, a másik ugyanebben a kupában az ALTERNATE aTTaX ellen játszódott, amit ők nyertek 2:0-re. A gyanúsított pedig pont az a Spywar, aki játszott a DreamHack BYOC Summeren, ahol az ő csapatuk harmadikok, koloRRR-ék pedig az elsők lettek.

BREAKING! Spywar 1 éves bannt kapott ESEA-n, a döntőt pedig levették hltv.org-ról.

Nézzük át a gyanús jeleneteket:

Az első nem ezen a meccsen történt, viszont ez a legdurvább “bizonyíték”. Ilyen azért nem mindenap történik. Nézzétek végig lassítva is (a videó vége), nagyon furcsán rántja a célkeresztet, pont fejre.

Itt egy desert ace fog következni, igencsak furcsa fejesekkel. Sajnos nincs az egész kiklippelve, de a lényeg benne van. Az egész jelenetet lentebb találjátok.

Itt simán lehetett szerencséje is:

Az eXtatus a meccs végén nem gg-zett, viszont twitteren gratuláltak a CHUPAS-nak. Úgy tűnt, hogy nem óvnak, viszont a demókat kikérték.

Itt van az egész meccs, a spywar féle desert ace kör elejéről indul. Az elején kisebb technikai problémákkal küzdöttem, nagyjából innen érdemes nézni!

 

A szerzőről

Related posts