koloRRR és csapata nyerték a DH Summer BYOC-t

koloRRR és csapata nyerték a DH Summer BYOC-t

A Plantronics színeiben induló ötös 1700$-t nyert Jönköpingben.

A lan egy BYOC (Bring Your Own Computer) rendezvény volt, azaz mindenki viszi magával a PC-vel együtt a teljes felszerelését, a szervezők a hálózaton kívül semmit sem biztosítanak.

Miután oszlott a BP Corvini, koloRRR a facebook oldalán jelentette be, hogy összeállt egy ideiglenes csapat, amivel a Plantornics finaszírozásával kívánnak részt venni ezen a kupán. Úgy néz ki, ez a mix valóban igencsak erősre sikerült!

A lineup:

 

“Na hat meg lett eletem elso lan winje, 1500€ a zsebbe. Jol ereztem magam, meg holnap is itt leszek es szerdan erkezek haza. Remelem a twitch partyra bejutok es akkor tokeletes a kiruccanas. Koszi h neztetek es szurkoltatok, az uzenetekre majd valaszolok. Szep napot mindenkinek, es az ujdonsag amit mondtam ezen a heten erkezik, kemenyebb lesz mint ez?. #dreamscometrue”

koloRRR éjjel indított egy liveot, ahol elmondta, hogy pár napon belül nagy bejelentés érkezik az új csapatával kapcsolatban. Érdekesség, hogy bishop és krii a Once Against csapatában játszottak Fleav-vel együtt, ám útjaik még május elején elváltak.

Gratulálunk a sikerhez!

A szerzőről

Related posts