Kaptam Souvenir dropot! Mikor érdemes eladni?

Kaptam Souvenir dropot! Mikor érdemes eladni?

Neked is droppolt egy ládát a játék és nem tudod mikor add el?

Általánosságban elmondhatjuk azt, hogy ha már meccs közben észreveszed hogy kaptál akkor még nem érdemes eladni, hiszen folyamatosan dobálja az adott ládát így nő a kínálat ami azt eredményezi hogy egyre olcsóbb lesz az adott láda.

A ládák árát leginkább a bennük rejlő skin befolyásolja leginkább, ezért olyan értékes a Cobblestone láda, hiszen abban van a Dragon Lore. Illetve ezért alacsonyabb a Train láda, hiszen abban jóformán semmilyen drága skin nincs.

Ha kaptál egy ládát azt érdemes éjszaka eladni ~1-4 óra között, hiszen ilyenkor az Amerikai régiókban „csúcsidő” van, viszont Európában nem tesznek fel új ajánlatokat általában, ezért a ládák ára általánosan feljebb megy, akár 1-2 Eurót ezen simán nyerhetünk.

Ha keveset volt az a pálya ahol a ládád kaptad, akkor érdemes lehet hamarabb megszabadulni tőle, mielőtt dömping lesz és tele lesz adott ládával a piac (pl. Dust 2,Overpass). Viszont ha bátrabb vagy megvárhatod az éjszakát, és ha nem volt az adott pálya, akkor valószínűleg fel fog menni az ára, vagy ha esetleg mégis az a pálya lesz, akkor amint megtudtad egyből add el, így minimalizálod a „veszteséged”

Érdemes befektetni ládákba?

Ez nagyon összetett kérdés. Ha nagyon ráértek fél év alatt jó eséllyel érhet egy Cobble láda ~10 Eurot, ez azt jelenti, hogy ha megveszed 20-ért, el tudod adni a steam haszon mellett 26 €-t, ha neked megér ennyit akkor meg.
Viszont tegyük fel, ha a következő majoron hasonlóan gyakori lesz a cobble akkor simán lehet hogy nem hozza vissza az árát, szóval rizikós.

-Régebben 30 Euróért ment a Cobblestone láda, most miért csak 20?

-Egyszerű, mostanában sokkal többet játszanak Cobblen, így a gyakoribb drop miatt lement az ára.

-Megéri kinyitni a ládát?

-Ha csak nem kuLi vagy akkor 90% nagyjából hogy nem éri meg. Ne feledjétek hogy a Cobble ládából is simán dobhat egy 20 centes Dual Beretta Briar-t, vagy Ump Indigot és a gyakorlat sajnos azt mutatja hogy általában ezeket is dobja.

A szerzőről

Related posts