Itt az új Operation Hydra – Minden, amit a Hydra-ról tudnod kell

Itt az új Operation Hydra – Minden, amit a Hydra-ról tudnod kell

Oly sok idő (több mint 1 év!) után végre megérkezett az új Operation, összegyűjtöttük neked az összes információt, amit tudni érdemes róla.

 

Operation Hydra Események : Új játékmódok érkeztek, a War Games, a Wingman, és a Weapons Expert, ezek mind elérhetőek lesznek az összes játékos számára (ha nem veszed meg az operation-t, akkor is!).

 

Wingman :

 • Egy gyors 2v2 a barátoddal
 • Bo16, azaz 9 kört kell hozni, hogy nyerd a meccset.

Weapons Expert :

 • 5v5
 • 30 körös (16 kört kell megnyerned)
 • Ha egyszer megvásároltál egy fegyvert, akkor újra nem veheted meg azt! Ez biztosan új értelmet ad a kör végén a fegyver elmentésének.

 

 

Teszteld az ügyességed

Mind a Wingman és a Weapon Expert külön fogja választani skill alapján a játékosokat. Nem kell attól félni, hogy a jóval erősebb játékosok ellen nem lesz esélyed!

War Games : Csavartak egyet a klasszikus játékmeneten, a meccs végén pedig lehet szavazni az újabb  War Games módról, amivel játszani szeretnél.

 • Heavy Assault Suit : Könnyed játék esetén új nehéz-páncél vásárolható meg, amivel olyan lehetsz akár egy tank, bár lassabb leszel társaidnál. Az biztos, hogy a figyelem középpontja leszel, ha ezt megveszed.

 

 • Headshots only : A DM szerverekről ismerős lehet, csak a fejlövés számít, a test sebzés nem!

 

 • Hunters-Gatherers : Minden játékos elejt egy dögcédulát a halála után, ezeket kell begyűjteni, illetve a csapattársaidét hamarabb megszerezni, mint az ellenség.

 

 • Stab Stab Zap :  Csak egy kés és egy speciális, újratöltődő Zeus (és bármilyen gránát, amit megengedhetsz magadnak) áll rendelkezésedre, így kiváló közelharci képességekre lesz szükséged a győzelemhez.

 

 • Trigger Discipline : Használd ki az időd és célozz pontosan – minden elhibázott lövésért sérülni fogsz! Fókuszálj a tökéletes pontosságra, vagy vedd rá ellenfeleidet, hogy elhibázzák a lövéseiket, majd fejezd be a munkát egy gránáttal. A türelmeseknek áll a világ!

 

 • The Flying Scoutsman : Egy nagy népszerűségnek örvendő játékmód, melyben a gravitációt lecsökkentjük, míg a pontosságot megnöveljük. Csak egy SSG08, kés, illetve a villámgyors reflexek állnak rendelkezésedre. Használd ki a fedezékeket és a mozgási sebességedet, hogy legyőzd ellenfeleidet.

 

 

 

Ár: 5,6 €
(5,3 € volt a korábbi Wildfire)

Az Operation Hydra jegy megvásárlásával a következő új funkciókat kapod meg:

 

Hydra Hadműveleti Emlékérme

Az érmét kiteheted a játékban a profilképed mellé. Fejlesztheted azt bronzról ezüst, arany, vagy akár gyémánt szintűre a küldetések végrehajtásával továbbá a Hydra eseményekben való részvételért kapott csillagokkal egyaránt.

Hydra Hadműveleti Napló

A napló összefoglalja számodra a hadművelet során elért eredményeidet. Ezek a versengő statisztikák csak számodra láthatóak, emellett itt érheted el a Guardian (Védelmező) küldetéseket és hasonlíthatod össze eredményeidet a barátaidéval.

Védelmező Kampány (Co-op)

Állj párba egy barátoddal és védjétek meg a világot a Phoenix-től ebben az új, kihívásokkal teli kooperatív kampányban. A küldetések végigjátszása során Védelmező XP-t gyűjtesz, amikből Hadműveleti Csillagokat és fegyver skineket szerezhetsz.

Az új fegyverekről a videót pedig itt találod:

Update: Amit a dropokról tudni érdemes.

A művelet során szerzett szintek után kapsz operation dropot a játékban, minden második szinten kapsz ládát, közöttük pedig fegyvert. Emellett külön drop jár a Védelmező módban szerzett szintek után is.

A fegyverskinek a következő gyűjteményekből kerülhetnek ki: Cache, Cobblestone, Overpass, Gods and Monsters, The Rising Sun és Chop Shop.

Amennyiben játék végén hadműveleti szintet lépsz és Hydra drop helyett mégis normál dropot kaptál, úgy a következő meccs végén fogod megkapni a Hydra dropodat, legyen az akár láda, akár fegyver.

Forrás: Valve

A szerzőről

Related posts