Igen magasra tette a lécet a PGL

Igen magasra tette a lécet a PGL

Sokan aggódtak azért, mert nem az ESL kapta a rendezés jogát. Egyelőre úgy tűnik, hogy felesleges volt.

Nyakunkon a Major, az offline selejtezők már elkezdődtek, ismét szurkolhatunk DeadFoxnak és kedvenc csapatunknak egyaránt. Mint tudjuk, ezúttal a PGL ölébe hullott idén a nyár legfontosabb CS:GO tornájának levezénylése, akiknek ez egyelőre nem tűnik komoly falatnak, legalábbis az eddig látottak alapján.

Az ECS elkezdte, a PGL tovább fejlesztette. Korábban már láthattuk a letisztult, egyedi UI-t, ahol az összes lényeges információt látjuk rajta egy némileg kisebb, kompaktabb felületen. Bár eleinte szokatlannak tűnhet, de viszonylag hamar meg lehet szokni.

 

Immár CS:GO-ban is megjelent a korábban csak – szintén általuk szervezett – Dota2 Major-ökön alkalmazott 3D-s megjelenítés az analyst desknél.

Nem csak a játékosokra és nézőkre, hanem az edzőkre is gondoltak. Talán nem is ez a legjobb kifejezés, ugyanis a coachnak kényelem tekintetében még soha az életben ilyen jó dolga nem volt, mint most. Egy hatalmas kijelzőn követhetik figyelemmel a játékosokat a térképpel együtt, ezt pedig az alábbi jelenetben láthatjuk:

Bár voltak apróbb, zavaró hibák, azonban a PGL csapata is folyamatosan figyelemmel kíséri a Redditre beérkező észrevételeket és aktívan kommunikál a közösséggel, korrigálván a felmerülő problémákat. Mindent összevetvén egyelőre sikerült felülmúlniuk a közösség elvárásait a produkció minőségét és összességét tekintve, mi pedig bízunk abban, hogy ez a Major végéig így is fog maradni. Bárki is kapja a következő rendezési jogát, fel lehet kötni a gatyát.

 

A szerzőről

Related posts