Highlight válogatás

Highlight válogatás

Tombol a nyár, dübörög az uborkaszezon, azonban érdekes felvételekből, jelenetekből továbbra sincsen hiány. Akad vicces, kínos, szép lövés és kellemetlen fail is a mai gyűjteményünkben, jó szórakozást!

Amikor behívod az ace-t. 

Emberünk a kör elején bemondja, hogy ő bizony most mindenkit likvidál, de nem is akárhogy, hanem fREAKZOiD módra. Hogy milyen is ez? Íme:

258 Desert Eagle fejes.

Ha netán lemaradtál volna róla. Valaki komoly türelemről tett tanúbizonyságot, ugyanis összesen ennyit vágott össze a híres Can Can zenére:

Flash kill.

Sok ilyet láttunk már, nem nagy újdonság, de a legtöbb ilyen egy véletlen, pattintott gránát által keletkezik. Hősünk jelen esetben konkrétan flashbanggel támadt az utolsó életben maradt CT-re.

 

One way smoke.

Sok ilyen alattomos trükk létezik, érdemes őket használni, ám dobásuk sokszor nehéz és körülményes. Nem úgy, mint ennél a Mirage B apartman füstnél. Bár kissé egyértelmű és magasabb skill-csoportban nehezen megjátszható, a füst maga ettől még ötletes és egyszerű, használjátok bátran:

One way smoke FAIL.

Előbb említettem, hogy körülményes. Arról pedig nem is beszéltem még, hogy nem kifejezetten konzisztensek. Ez egy remek példa, bár nem az első eset, hogy egy füst beessen a pálya alá:

A legmenőbb 1v1, amit 15:9-nél VALAHA láttál.

Stílusos felvezetés, az overlay hibátlan, a zeneválasztás pedig egyenesen tökéletes.

Forrás

A szerzőről

Related posts