Gyakran Ismételt Kérdések

 • Hány fps kell a zavartalan játékmenethez?
  64tick: 128fps, 128tick: 256fps. (60Hz-en)


 • Mi a játék valódi gépigénye?
  Erős 2 magos Intel procin (pl. G3220), és 1GB GDDR5-ös VGA-n (pl. HD 7750) 4GB RAM társaságában már elég szépen, élvezhetően fut.


 • Hogy tudok egyéni célkeresztet beállítani?
  crosshair generator


 • Az egerekről…PH! Egér topic)
  A pontosabb mozgás érdekében érdemes lejjebb venni az egér érzékenységet. Felesleges a 3500 DPI is, a legtöbb profi 400-1000 dpi között használja az egerét és a játékban veszi fentebb az érzékenységet ha szükséges.
  Az Windowsban az egérsebesség közepesen (6)-on legyen, és alul a rásegítésről is ki kell venni a pipát. A játékban pedig az egérgyorsítást (mouse acceleration)-t kapcsold ki. Felesleges, hiszen nem tudod megtanulni hogy mennyit kell pontosan mozdítani. Azért érdemesebb alacsonyabb érzékenységen játszani mert így a mozgásod is pontosabb lesz.
  A RAW Inputot érdemes bekapcsolni illetve a Vsync-et pedig kikapcsolni mert input lag-ot okoznak. (látványosan) Ha esetleg Vsync-el játszottál és zavar hogy nagyon pörög a géped akkor fixálhatod az FPS-t a konzolban. “fps_max 61” parancs 60-ra fixálja, de érdemes 128-at megadni neki minimum, mivel a szerverek 64tick-esek.
  Ajánlott egerek listája
  Profi játékosok egérbeállításai, egy korábbi verzió


 • A Matchmaking mellett van más lehetőség is hogy competitivet játszak?
  Persze,
  ESEA – Fizetős rendszer
  Faceit – Fizetős illetve ingyenes rendszere is van.

 • Lehet a marketben matricás fegyverekre is keresni?
  Lehet szűrni őket ha egy adott fegyveren belül keresed, azzal hogy a fegyver oldalán lévő keresőbe beírod azt hogy: sticker . Ha konkrét matricát keresel akkor azt írd a keresőbe (pontos név kell pl. “Sticker | iBUYPOWER (Holo) | Katowice 2014”)

 • Füstök, gyakorlás
  Érdemes a pályákon a smoke-okat megtanulni, erre van jó pár videó, illetve gyakorlópálya a Steam Workshopban, ahol részletesen elmagyarázzák hogy hová kell célozni.
  Pár példa: Inferno, Overpass , Mirage, Dust 2
  Ha MM előtt gyakorolni szeretnél ajánlott a Deathmatchezés (szerverkeresővel találhatsz jópár szervert), vagy az Aimtraining mapok is megfelelnek erre a célra.
  Az utóbbiból pár fajta: Aim training 2, Aim BotZ, Aim Train

Továbbá pár hasznos link:
CS:GO Stash – A játék fegyverei kategorizálva, árakkal
HLTV – Meccsek eredményei, csapatokról, prokról információk
CS:GO Betting /Reddit/ – A fogadások jobban kivesézve, tippekkel.
CS:GO Reddit – Érdekességek, újdonságok a játékkal kapcsolatban.
Crosshair generátor /pálya/ , Viewmodel generátor /pálya/