Érkezik a Nagykun LAN

Érkezik a Nagykun LAN

Nem mindennapi helyszínen kerül megrendezésre a Nagykun LAN, az eseménynek a karcagi Akácliget Gyógy- és Strandfürdő ad otthont!

“Örömünkre szolgál, hogy 2017-ben megvalósulhat a Kunság fővárosában Karcagon az első Nagykun LAN rendezvényünk. Célunk, hogy a kelet-magyarországi régiót is egy színvonalas eSport rendezvénnyel színesítsük. Mind amellett, hogy a hazai játékosokat egy kiemelkedő rendezvényre csábítjuk ide, szeretnénk a külföldi játékosokat is megcélozni.”

 

Még egy hete sem hirdették ki az eseményt, de már most összegyűlt 10 csapat a nevezettek listáján.

Elfogadott csapatok:

[HUN]Garikum: veLL, ValakiMás, Jocika, FragElek, NoSkill,
KnockOutStars: KARCSI, Patronkahh, Makesz, BuffaloSoldier, K’Terron,
Team Mesport: Anonymus, Kasai, Barka, Coolface, Gee,
Enytex Esports Female: dreamworld, Kim, Stella*-*, Lorabea$t, Kloryd, Kloryd
Syntic eSports: krypt0N, pdRRR, Cinquee, Billy, Burnyy, Zazkie
vibez: zazk1e, eKo, BETON, zertox, ZSIGA,
AnTinuS Gaming: MediQ, Ryuk, Slick, ITYA, Defix, Kheiron

Nevezett csapatok:

HowToShoot: WeX0n, Trexix, Bavalon09, TGF, TGF,
MYB: KR3W, SciFi, espoRˇ, dd., incoming,
Neternity Gaming: Lancermeister, proxorJESUS, hussaR, TBA, TBA, TBA
 
Lévai Krisztián a rendezvény főszervezője összeírta a fontos tudnivalókat, amit az alábbiakban olvashattok.
 

 

“Az eseménynek az Akácliget Gyógy- és Strandfürdő fog otthont adni, ahol egy hatalmas rendezvénysátorban, teljesen vízmentes környezetben, fénytechnikával, hangosítással, optikai internet hozzáféréssel, fűtés / hűtés technikával várjuk a versenyzőket. A fő rendezvénysátor mellett további pavilonok is fel lesznek állítva, a szervezők valamint a média munkatársak részére fenntartva. Itt lehet majd az eredményeket leadni, valamit az interjúsarok is itt kerül kialakításra, továbbá ez lesz az információs pult is. A rendezvény technikai hátteréről, informatikai részről Magyarország egyik piacvezető szerverszolgáltató cége fog gondoskodni, a „Clans.hu” név szerint. Egyben Ők lesznek a rendezvény egyik főtámogatói is.”

 

A fürdőről és helyszínről röviden:

Az itt megrendezésre kerülő versenyek egyedisége, a nevezési díjába belekalkulált 3 napos fürdőbelépő, amivel minden résztvevő korlátlanul (a fürdő nyitvatartási idején belül) használhat 7 fürdő medencét, amelyek között termálvizes medence hideg úszó és élménymedence is megtalálható. A fürdő területén található a kereskedelmi szálláshely is, ami 10db faházat, 2db apartmant és 4db szobát jelent, mind emellett több 10 m2 parkos terület sátorhelyek részére fenntartva. A rendezvény idején a nevezettek kedvezményes áron foglalhatnak szállást. Bővebb információ a szálláshelyekkel kapcsolatban lentebb található. A fürdő területén elhelyezkedő büfék egész nap várják vendégeiket, valamint egy étterem, ahol 990Ft-ért korlátlan ételfogyasztás lehetséges. A bejárattól 300m-re található kisbolt ahol minden egyéb élelmiszer bevásárolható. A városban továbbá TESCO, Penny, SPAR, Aldi is megtalálható. A fürdőben és kempingben a rendezvény első napján 10:00-től a rendezvény utolsó napjáig 18:00-ig lehet tartózkodni a nevezés mellé kapott karszalagokkal. A helyszínre családtagok, barátok, akik nem fürdőznek 100Ft-os látogató jeggyel tudnak belépni, fürdőzni is kívánó vendégek részére a fürdő aktuális árain lehetséges a belépés (a megkülönböztetés karszalag alapján fog történni).

 

A rendezvény lebonyolítása:

A versenyre való regisztráció és nevezési díj a www.nagykunlan.hu weboldalon keresztül lesz intézhető. Az interaktív weboldalon keresztül a játékosok személyenként regisztrálhatnak, és hozhatják létre csapatukat. Kész 5 fős csapatok regisztrációja elfogadása után a kapott email-el intézhetik a nevezési díj utalását. A regisztrált és fizetett csapatokat rendszerünkbe felvesszük és ez alapján az érkezéskor könnyedén tudjuk őket check-in-elni.

A belépés a rendezvényre, augusztus 4-én 12:00-től lehetséges. A fürdő területére a kemping főbejáratán keresztül léphetnek be az érkező versenyzők. Az itt felállításra kerülő NKL recepciós pultnál tudják a regisztrációjukat véglegesíteni. Személyigazolvány ellenében (amennyiben nincs, úgy egyéb fényképes dokumentummal) átvehető a nyakba akasztós versenyző PASS, amellyel a rendezvénysátor és annak körzetébe léphetnek be, a fürdő területének belépésére jogosító vízálló karszalagot, 2db levonós matricát a játékos nevével és csapatának nevével ellátva, amelyet a biztonsági kollégánk fog felragasztani a monitorokra és számítógépekre, továbbá egy ültetési rendet. Amennyiben a csapat teljes nevezési díja ki van fizetve, úgy a csapatkapitány készhez kaphatja a számlát. Továbbá itt tájékoztatjuk azokat a személyeket is, akik szálláshelyet igényeltek csapatuk számára, hogy a kemping recepcióján tudják átvenni a kulcsokat, és az ahhoz tartozó anyagiakat is ott lehet rendezni.

A csapatok részére a fürdőzésen kívüli fakultatív program mellett lehetőség van a lábtenisz és röplabda pályák használatára is, ezen kívül a közelben füves focipálya, erdei futópálya is megtalálható.

 

Biztonság:

A rendezvény helyszínére mindenki a saját számítógépével és azok perifériáival fog érkezni, amik beszerzése nem kis költségekkel járt. Szeretnénk mindenkit biztosítani arról, hogy a rendezvényen mindenki értéktárgya a tőlünk telhető legnagyobb odafigyeléssel lesz őrizve. Amivel szolgálni tudunk a játékosokért:

  • A fürdő teljes területén IP kamerákkal figyeltetünk a nap 24 órájában, a felvételek bármikor visszanézhetőek.
  • A rendezvény ideje alatt 2 biztonsági őr is szolgálatot fog tenni 24 órás váltásokban. Nem csak a regisztrációnál, de az éjszaka folyamán is a rendezvénysátor és annak vonzáskörzetében fognak tartózkodni.
  • A rendezvénysátron belül, külön nagyfelbontású kamerával fogunk védekezni az esetleges lopások ellen.
  • A sátor kívülről egy külön kordonnal lesz körbevéve, ahova csak és kizárólag a játékosok, menedzserek és a szervezők mehetnek be a nyakba akasztós PASS-al, amit rendezvényszervező kollégánk fog felügyelni.

 

Kiegészítő információk a szállásról:

A szállóvendégek előtt egész évben nyitva áll a fürdő területén található két csillagos kemping és a II. osztályú üdülőház, mely 2 apartmanból (5 személyes) és 4 db kétágyas zuhanyzós üdülőszobából (2személyes) áll, valamint 10 db faházból (4+1fő). A kemping területén egyidejűleg 282 fő tud sátorral illetve lakókocsival pihenni-üdülni.

A kemping kiszolgáló egysége egy európai színvonalú központi épület, melyben jól felszerelt konyhák és ebédlő kapott helyet a vizesblokkokon túlmenően. Ebben az épületben a vendégek részére ruha mosás- szárítási lehetőség is biztosított.

Az apartmanok egy műemlék épületben kerültek kialakításra, s egy-egy lakásban egyidejűleg 4+1 fő pihenhet, üdülhet csendes, zöld övezetű környezetben. Rádió, tv, hűtőszekrény, telefon, jól felszerelt konyha és légkondicionáló berendezés biztosított. A szobákban szintén rendszeresítve a rádió, tv, telefon, és légkondicionáló berendezés és egy közös használatú hűtőszekrény.

 

Bővebb információkat itt találtok:

Lévai Krisztián e.v.

4Life Events – rendezvényszervezés
@   levai.krisztian22@gmail.com
Tel.: 06/30-194-6050
Cím: 5300 Karcag, Kuthen utca 4.

www.nagykunlan.hu

www.facebook.com/nagykunlan


Nagykun LAN 2017/I. Programterv

 

2017.augusztus. 4-5-6

 

  1. nap (péntek)

Kapunyitás: 10 00

Csapatok köszöntése, csoportok beosztása, versenykiírás ismertetése: 1600

Első mérkőzések kezdete (kivétel, aki pihenővel kezd): 1700

Utolsó mérkőzése kezdete: 2300  (az ezután megkezdett mérkőzések érvénytelenek)

 

  1. nap (szombat)

Mérkőzések folytatása: 0900 -től

Ebédszünet: 1200 -1330  (a kettő között nincs Admin, így ez idő alatt lejátszott meccsek eredményeit csak 1330 után tudjuk fogadni)

Egyenes ági mérkőzések menetének ismertetése, meccsek kezdete: 1300 -tól (feltétele, hogy az összes csoportmérkőzés véget ért)

 

  1. nap (vasárnap)

Elődöntők kezdete: 900

Döntő kezdete az ebéd után: 1300

Eredményhirdetés, díjátadás, rendezvényzárás: 1600 -tól

Kapuzárás: 1800

A szerzőről

Related posts