ECS Season 3 Finals – Ismertetés és Esélylatolgatás

ECS Season 3 Finals – Ismertetés és Esélylatolgatás

Pénteken rajtol el a FaceIT bajnoksága a világ jelenlegi legjobb csapataival.

A nyolc csapatot felvonultató mezőnyben a HLTV Top10-ből 6, azon belül a Top5-ből 4 szervezet képviselteti magát.

Az biztos, hogy skillben és izgalmas meccsekben nem lesz hiány, egész hétvégés programnak ígérkezik.

A DH Open Summer döntő visszavágójára is sor kerülhet, tiszteletét teszi az SK és a fnatic, mellettük még talán a FaZe-t és a G2-t emelném ki, de az Astralis és a C9, vagy akár az OpTic is odaérhet.

Túl sok a jó név, már-már zavaróan sok. Miért is jó ez? Elég közel vagyunk már a Major-höz, már kevesebb mint egy hónap, és kezdetét veszi a tippelgetés, vajon ki fog végül nyerni, egy ilyen torna pedig segíthet felmérni az erőviszonyokat.

Indulók:

A Csoport:

3 tornaesélyes csapat, de nagy elkeseredésünkre egy csoportból ennyien nem juthatnak tovább, valamelyikük biztosan búcsúzik. Nagy bőségzavar mellett itt van egy OpTic, aki az elmúlt időszakban elveszítette ideiglenes IGL-jét, de attól még üthet egy nagyot. Kivételesen nem is mennék bele itt nagy tippeldékbe győzzön a jobbik alapon, az fog tovább jutni, akit akár egy jó sorsolás, vagy egy fejben összerakott jó BO1 avagy BO3 túlrepíti a csoporton.

Player to Watch: felps, a fiatal brazil még csak most került fel az Immortalsból az SK-ba, de máris az egyik kulcsembere a csapatnak.

B Csoport:

Itt már könnyebb dönteni: fnatic és Astralis. Ha bealszik valamelyikük, akkor a Cloud9 odaérhet, bár elég csúnyán leszerepeltek DH Open-en, akkor is pont a fnatic-kal voltak egy csoportban. Az igazat megvallva egy Liquid továbbjutáson sem lennék meglepve, és épp az a varázsa ennek a versenynek. 8 olyan csapat vesz részt rajta, ami a világ élmezőnyébe tartozik. Itt nem szabad belemenni tippelgetésekbe, ezeket a meccseket élvezni kell.

Player to Watch: Twistzz, a fiatal kanadai sok csapatnál megfordult már, de skilljével szinte mindenhonnan kitűnt, érdemes lesz jdm mellett őt is figyelni a Liquid meccseken.

 

Mindenkinek jó szórakozást kívánok a meccsekhez, megint egy jó kis chilles hétvégének nézünk elébe.

A szerzőről

Related posts