DreamHack Open Summer – Ismertetés és Esélylatolgatás

DreamHack Open Summer – Ismertetés és Esélylatolgatás

A mai nap folyamán elrajtol a DH Open Summer, és egészen hétfő estig remek meccsekre van kilátás.

A jönköpingi LAN egész ütős neveket szedett össze magának. 8 csapatból 7 csapatra a “hmm not bad” jelzőt simán lehet használni. Egy csapat lóg ki a sorból, nem más, mint a Singularity. A dán együttes elveszítette legjobb játékosát (Anj), azóta pedig nem igazán olyan a csapat, mint amikor a Koppenhágai LAN-t bezsebelték. De lesz itt LANbit, fnatic, SK, C9.

Indulók:

A Csoport:

Brazilia vs. Európa. SK továbbjutást már most el lehet könyvelni, nagyon jó formában vannak, nincs mit cicomázni ezen. Immortals vagy mouz? Úgy gondolom, hogy ez lesz az a decider meccs, ami egy remek BO3 lesz majd második nap. Teljesen 50-50 a meccs, aki jobban ott lesz fejben, az fog nyerni. Személy szerint a mouz mellett tenném le a voksom, de nagyban múlik azon is, hogy első nap ki nyeri az összecsapásukat.

Player to Watch: ropz, a 17 éves észt játékos remek teljesítményt nyújtott eddig online, LAN-ra pedig próbálgatja átmenteni ezt a teljesítményt. Nem csak ezen a LAN-on, de a jövőben is érdemes lesz figyelni a fejlődését.

B Csoport:

Remek csoport, remek csapatok. Favoritom ennél a csoportnál a Gambit, de mind a négyen remek formában vannak. fnatic egész jó életjeleket mutat, kezdenek észhez térni a GODSENT-es rotából, a CLG lecsúszott a Major kvaliról, de nem mutattak rossz játékot. Gambit-fnatic páros továbbjutását jósolnám meg most előre, fnatic-nak ugyanis még pluszt jelenthet a hazai pálya.

Player to Watch: HObbit, a kazah játékos a Gambit csapatát erősíti, kevés szót ejtenek róla, de mindenképp megérdemli a figyelmet.

A LAN ma délután 1 órakor kezdődik. Aki épp egy lazulós hétvégét szeretne tolni az ágyban fekve, annak pont kapóra jön. Hétfőn lesz a döntő az elődöntőkkel együtt, és hogy kit jósolok a döntőbe? Gambit vs. SK, amennyiben nem kerülnek össze még az elődöntőben.

A szerzőről

Related posts