Cougar Bunker – Vákuumos kábeltartó az olcsó mezőnyben

Cougar Bunker – Vákuumos kábeltartó az olcsó mezőnyben

A Cougar ismét egy kedvező árú termékkel állt elő, aminek ráadásul van egy hatalmas előnye a konkurenciához képest.

Termékinfó

Ha a Cougar termékeire gondolunk, korábban bebizonyították már, hogy tudnak nagyon jó minőségű perifériát kedvező áron, persze volt amikor nem igazán jött össze, de szerencsére idáig csak egy egérpad volt ilyen. Így hát kíváncsian álltam neki. Az alját egy nagyobb gumi foglalja el, amit az eszköz tetején lévő műanyag lezárásával tudjuk stabilizálni a kívánt helyre a Mouse Bungee-t.

A hátulján végig fut egy sín, ami az egerünk kábelének van kialakítva, a kábeltartó teteje pedig rendkívül hajlékony gumis felületű, így az egér mozgásait rendkívül jól követi. Annak köszönhetően, hogy nem merev műanyagot tettek oda, az sem probléma, ha szűkös helyen van elhelyezve, ugyanis jól hajlik. Kis kreativitással pedig akár a szekrény oldalához is cuppanthatjuk a Bunkerünket és így semmi helyet nem foglal az asztalon.

Na de mennyit számít játékban?

Úgy fogalmaznék, hogy ezek után a kábel sosem lesz útban, de tényleg. A Zowie egerek kábelei annyira hajlékonyak, hogy egy kábeltartó nélkül szinte használhatatlanok, de egy kábeltartó után egyből előjön az előnye a hajlékony anyagnak. A merevebb kábelek esetén, mint például a Razer, vagy HyperX – de idesorolhatnánk az összes harisnyázott kábelű egeret – is jobb a helyzet, hiszen magasabbról jön a kábel, így nem súrlódik annyit az egérpadon. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de engem rendkívül zavar ez a súrlódás, ha nem használom a fejhallgatót. Szóval mindkét kábeltípus esetében javult a helyzet.

Még egy jó tanács, mivel az alja gumis, így könnyen gyűjti a koszt, ám nedves törlőkendővel óvatosan tisztíthatjuk, de nem szükséges túl gyakran, hiszen úgysem az alját fogjuk nézegetni.

Cougar Bunker – Vákuumos kábeltartó az olcsó mezőnyben Reviewed by on .
4.85

Összegzés

Ár/érték 9.5
Anyaghasználat 9.5
Funkcionalitás 10
9.7 Különösen ajánlott
A hivatalos ára 15 €, azaz 4500 Ft ennyiért nem igazán akad vetélytársa, itthon 5000 Ft környékén juthatunk hozzá. Igaz, hogy nincs rajta USB port, de azzal már elveszítené teljesen a kompakt, mobilis jellegét. Ez a vákuumos megoldás nagyon szimpatikus, megmozdíthatatlanul fixálja a kábelt, ezzel minden feladatát ellátva. Amire kitalálták, arra tökéletes.

Mérete: 110mm x 70mm x 115mm

A szerzőről

Related posts