Most akkor jön a vissza-visszavágó?

Most akkor jön a vissza-visszavágó?

2-1-es vereséget szenvedett a VP a atlantai Major döntő visszavágóján.

Ma hajnalban próbálkozott visszavágni még az atlantai vereségért a lengyel egyesület, kevés sikerrel. Az utóbbi időkben elég rendesen szenvednek, ESL Pro League-ből kiestek, és legjobb esetben csak egy szezont kell skippelni, az ECS következő szezonjához is promózniuk kell, egyszóval elég rosszul megy most a szekér.

 

TaZ | forrás: HLTV

 

A kérdés az, hogy most ez konstans is marad, vagy van még kiút? TaZ-zal készített egy interjút a HLTV.

Ebben a lengyel csapatkapitány kitért arra, hogy nagyon készülnek a nyári Major-re és minden tornán az első számú taktikával állnak fel, nem köntörfalaznak, illetve a  Clash of Cash nevezetű visszavágón is odateszik magukat.

Az első mapig el is hittem nekik, mert odapörköltek nagyon, aztán hogy mi történhetett, azt nem tudjuk, de a VP a második és a harmadik mapon összesen hozott 7!! kört, ugyanannyit, mint az Astralis az elsőn, így az Astralis-nak postázzák azt a negyed millió dollárt – amit hát vonakodva talán, de még én is elfogadnék – .

 

A mérkőzés embere Kjaerbye, aki 1,46-os HLTV Rating-et hozott össze (ez már a 2.0-ás újított Rating). Legtöbb kill (55 – device-szal holtversenyben) és a legtöbb körönkénti DMG (105,5) is az ő nevéhez fűződik ezen a meccsen.

Összefoglaló:

 1.Map (Nuke)


2. Map (Overpass)

3. Map (Mirage):


A szerzőről

Related posts