2 év után újra Major résztvevő a PENTA

2 év után újra Major résztvevő a PENTA

Az akkori csapatból csak kRYSTAL maradt a csapatnál, mindenki más jött-ment körülötte.

Az akkori 5-ösből nex, Spiidi, denis egy ideig a mouz-nál folytatták, de azóta már csak denis van ott a mouz-nál, nex a BIG-ben játszik, Spiidi perpill sehol. Az 5. tag, Troubley szintén nem játszik jelenleg sehol. Na és akkor kik jöttek? HS, suNny, zehN, innocent.

Ezzel, hogy a PENTA sok év után újra lejutott a Major-re (utoljára az ESL Katowice-n voltak lenn, 2015 tavaszán), talán az észtek örülhetnek a legjobban. Ugyanis, nekik még játékosuk nem járt Major-ön, de nem ám HS az egyetlen. A tegnapi nap folyamán már megvolt az első észt Major résztvevő, ropz személyében (pont a PENTA ellen harcolták ki a továbbjutást).

Forrás: HLTV.org

A PENTA bíztató játékot mutatott ezen a kvalin, suNny és HS hatalmas skillmesterek, nagy öröm nézni a játékukat, a többiek pedig ha kell, akkor villantanak. Nem lennék meglepve, ha a Major-ön bejutnának a legjobb 8 közé. 16-3-ra verték a Liquidet, 16-8-ra a Vega-t, 16-14-re az OpTic-ot, és végül 14-16-ra kaptak ki a mouz-tól.

Pár napon belül PENTA stickers incoming (ugyanis 16-án kezdődik a Major, azelőtt pedig minimum 1 héttel már jönnek a stickerek).

 

 

A szerzőről

Related posts