Lebukott a stream közben csaló lány

Lebukott a stream közben csaló lány

VAC Ban várta Missqgemini -t a mai nap, miután mémmé nőtte ki magát az elhíresült videója, amiben csalt.

Jó pár reakcióvideó is született róla, többek között Autimatic, m0E és summ1t tette híressé a Clara-t, aki amúgy egy barátnőjére fogta a videóban, hogy feltelepítette a programot a gépére.

 

Ám ez több ízben sántít, mivel a videó elején konfigurálta a csalást, utána esett le neki hogy streamel és simán kaphat ezért VAC ban-t. Nos.. kapott is.

Valószínűleg manuál ban állhat a dolog hátterében, ugyanis körbejárta a videó az internetet elég rendesen, így elég mennyiségű reportot kaphatott a Valve, hogy komolyan vegye az ügyet.

 

Viszlát Missqgemini , nem fogsz hiányozni!

A szerzőről

Related posts

 • Penszki Dávid

  Mocskos csaló és még jövedelme is származik belőle!! Börtönbe kellene csukni az ilyet!!!!!

 • Viviii^^

  Gyerünk, tessék megalázni. Azt remélem tudjátok, hogy semmi, de semmi nem adhat okot mások megalázására? Ha később már senki nem fog hozzászólni, depresszióba esik, és esetleg öngyilkos lesz, akkor tudod, hogy ti mind gyilkosokká lesztek?

  A játékos közösség, főleg itthon, de a CS:GO közösség globálisan egy nagy rák. Emberek mások halálát kívánják, mert tudnak játszani, vagy épp mert nem. Az emberek szégyenkezhetnek, mert nem tudnak játszani, de szeretnének, majd ha a csaláshoz nyúlnak, hogy ne szólják le őket, akkor szintén leszóljátok? Tudjátok, hogy ez EGY JÁTÉK? Fel tudjátok fogni, hogy EZ CSAK JÁTÉK?

  Nagyon úgy látom, hogy nem. Smurfok, akik silver rangon játszanak és a silverek élményét teszitek tönkre, majd leszóljátok őket, hogy “bénák”, hát mitől is tanulnának meg játszani? Ha nem segítesz neki, nem adsz tanácsokat, akkor SOHA nem is fognak tudni. A csaló problémát nem a csalók cikizésével kell megoldani, hanem azzal, hogy aki “béna”, annak segítetek. Hogy nem használtok smurf accountot… Először magadban kell rendet tenni, ha része vagy a “közösségnek”, ami inkább egy nagy rák. Utolsó hiénák.

  • TeMeRolEee

   Van olyan ismerősöm, akinek aztán mondhatod, hogy ezt így ezt úgy csináld… NEM TUD LŐNI… valamennyi “skill”-lel kötelezően rendelkezned kell, ahhoz, hogy tudj jól játszani (és hogy tudj fejlődni…)!
   Hiába mondod, neki, hogy így meg úgy lőjön, erre meg arra figyeljen… egyszerűen képtelen rá.

   Aki pedig csal, az a legalja undorító játékos a szememben. Ha lenooboznak mások, akkor nem fogok elkezdeni csalni, mert a csalással nem leszel jobb. Mi egyáltalán az élvezet egy játékban, ha egy program lő helyetted? Tök unalmas lesz szerintem az egész.

   Nem tudom, hogy hogy vagy vele, de én ha csinálok valamit, akkor azt komolyan veszem. Ha kitakarítom a kocsit, akkor normális csinálom meg, ha játszok, akkor törekszem a tőlem telhető legjobbra.
   (Engem személy szerint eszméletlenül kiidegel az, ha látom az ellenfélen, hogy csal! Ha a csapattársam csal, jelentem őt is, nem érdekel. Egyedül akkor nézem el, ha az ellenfélnél egy rakat cheater van, legalább picit “fairebb” lesz a játék.)

   Megérdemelte a kitiltást. Az meg, hogy a másikra fogja a dolgot az egyszerűen szánalmas! Ott volt a videó elején, látta a csaló programot, hagyjuk már, hogy “úristen kirakta fel ezt a programot a gépemre őőőőőőőő :O” dolgot. Ezzel még lejjebb süllyedt én nálam.

   Ami játékban én csalok, az single player és már sokadjára tolom végig és az egész már csak poénkodás szintű, illetve nem rontom el mások játékát!!

   Az olyat aki csal, letagadja a nyilvánvalót és a képedbe röhög, hogy még te vagy a balfék… na az a fajta ember megérdemelné, hogy megalázzák. Szálljon már vissza magába egy kicsit, hogy ácsi van ez nem így megy. Akkor “lehet” majd pofázni ha csalás nélkül letesz valamit az asztalra.

   A Valve helyében én már rég megléptem volna azt, hogy ha valaki csal egy fiókon, az onnantól kezdve nem játszhat SEMMILYEN online játékkal azon a fiókon.
   Ha több olyan játéka is van ami multis, akkor megszívta… nem kellett volna csalni, ennyire egyszerű a képlet.

   A smurfök se jobbak a szememben, mint a csalók. Ha annyira pro valaki, akkor tessék menni a pro játékosok ellen. Szimplán nyomorékság amit csinálnak. Bannolnám őket is.

   (Persze ez csak saját véleményem!)

   /joke
   huh… nem akartam regény írni… novella lett 😀
   /end of joke