Friberg kiszállt – A NiP megbontja az alapnégyest
Photo Credit To https://www.hltv.org/gallery/view/85305

Friberg kiszállt – A NiP megbontja az alapnégyest

A Ninjas in Pyjamas bejelentette Friberg távozását, cserébe viszont bejelentették az utódját.

Az utóbbi idők sikertelenségét látva nem meglepő, sőt, sokak véleménye, hogy kifejezetten szükséges lépés volt megbontani a NiP legendás magját. Leginkább Friberg távozása volt várható, mivel Xizt IGL képességeire továbbra is szükség van, irányítót nehezebb találni.

Friberg jövőjét illetően még nem érkezett bejelentés, azonban a HLTV.org információi szerint továbbra is szerződése van, valamint maradhat a NiP szervezetén belül, ha nem folytatja máshol a játékot. A Nindzsák nyilatkozata:

A változás több időbe került, mint egy átlag csapatnál, azonban mi nem egy átlagos csapat vagyunk. A kötelékek a játékosok, a menedzsment és a dolgozók közt rendkívül szorosak, legjobb barátokként vagy családtagként tekintünk egymásra.

Forrás: HLTV.org

A megüresedett helyre pedig egy fiatal svéd játékos kerül, aki korábban draken csapattársa volt az Epsilonban – Fredrik “REZ” Sterner. A következőt nyilatkozta a nagy lehetőségről:

Rendkívül boldog vagyok, hogy lehetőséget kaptam a NiP-ben játszani. Ez egy álom minden játékos számára, aki fel akar törni a scene csúcsára. Ezzel a felállással hiszem, hogy el tudjuk érni a csúcsot. Újra drakennel játszani szintén olyan dolog, amire vártam, mivel sokáig csapattársam volt, emellett jó barátom. Örülök, hogy a játékot vele és a többi NiP-es sráccal folytathatom.

Forrás: HLTV.org

Hogy ki is ez a REZ? Az egyik legjobb feltörekvő tehetség a skandináv scene-ben, a HLTV.org statisztikái szerint LAN-on 1.15-ös ratingje van, legjobb eredményei a World Cyber Arena döntőjének megnyerése és a WESG-n elért 5-8. helyezés.

Itt láthattok egy kis válogatást az eddigi fragjeiből:

 

Forrás

A szerzőről

Related posts