Érvénytelen a pécsi Lenovo Legion PlayIT selejtezője

Érvénytelen a pécsi Lenovo Legion PlayIT selejtezője

Tegnap este született meg a döntés, hogy a vasárnap éjszaka tartott Pécsi PlayIT selejtező érvényét veszíti. Eredetileg az innen kikerülő top2 csapat jutott volna tovább a Pécsi PlayIT döntőjébe, de ehelyett négy meghívott csapat fog megküzdeni a kijutásért. Erről részleteket a későbbiek folyamán tudhattok meg a hivatalos War Roomos közlemény szerint.

A hivatalos forrásban jelenleg nem nevezték meg a problémát, mi viszont követtük az eseményeket a Twitch csatornán, és valóban sok kétes ügy volt jelen a mérkőzések alkalmával.

Több mint valószínű, hogy számos excsaló jelentkezett a kvalira, többek között balozera jelent meg és spammelte szét a chatet. Valamiért azt hitte, hogy már régen volt hogy elkapták, így ő nem érti, hogy mi a probléma ezzel.

A probléma viszont azzal van, hogy a szabályzat nem engedi a korábban VAC/ESL/FACEIT által bannolt játékosok jelentkezését a kupára. Lehet, hogy félreértették az érdekeltek, de ha csinál valaki egy másik accountot, és arról indul, attól még nem lesz érvényes a nevezése.

 

 

 

A szerzőről

Related posts