Egy játékos öngyilkos lett

Egy játékos öngyilkos lett

Szedem össze a napi szemlére valót, és kapásból az első threadben beleszaladtam a Youtube kommentekbe, amitől teljesen elment a kedvem mára.

Legyen ez ismét egy napi emlékeztető, hogy mindenki máshogy éli meg a dolgokat. A depresszió egy alattomos, mocskos egy dolog és nem életkorhoz kötött. Ha játszol, ne légy gyökér másokkal. Nem mindenki olyan kemény mentálisan, mint gondolnád.

Emberünk volt csapattársa – és egyben legjobb barátja – önkezüleg vetett véget az életének, emléke előtt pedig a befejezetlen fragmoviejával szeretett volna tisztelegni. Ha úgy érzed, hogy az összes hivatalos bolti tököd tele van az élettel, légy nyitott. Nyílj meg. Beszélj az ismerőssel, a haveroddal, barátoddal, szeretteiddel. Nyilván nem hiszed el, de mindig akad alternatíva, egy jobb megoldás.

Forrás: kuLi 

A szerzőről

Related posts

 • Zsombor Prisznyák

  Ez egy az egyben kopizva van KuLi reddit szemléjéből… legalább kicsit írtátok volna át… 😉

  • snow

   Szia,
   Egyeztettünk kuLival és azok után került ki a cikk, hogy minél több emberhez eljusson.
   Forrásként pedig megjelöltük kuLit is természetesen.

 • Tivadar Világosy

  Csak itt az egyedüli baj azzal van, hogy az egész egy – az egyben baromság. Látható a videó végén a srác twitter fiókja. Amennyiben a linkre rámegyünk, ki is hozza, tehát nem lett törölve, majd megnézhetjük rajta, hogy aktivitása nem fejeződött be a videó után, tehát azt, hogy a feltöltés után ölte volna meg magát, azt is kizárhatjuk. 20 nappal a videó feltöltése után is vannak retweetjei, illetve van egy, amit 2017 március 22 -én retweetelt. Amit pedig már más is mondott, az az, hogy ezt a címet nem lehet komolyan venni… Ha valamit szeretett volna hagyni maga után, akkor nem hinném, hogy egy LOL címet adott volna a videónak. A srác twitter fiókja, amit a kamuhír után elfelejtettek, vagy nem akartak letörölni pedig itt van. : https://twitter.com/NChillCSGO UI: egyébként a videó után is megnézhető ez a link, tehát nem kitalált.

 • Horváth Márk

  Kamu