Botrány: KQLY a Vexed Gamingben

Botrány: KQLY a Vexed Gamingben

A korábbiakban engedélyezte az ESL a csalók visszatérését a pro mezőnybe, nem is tartott sokáig, hogy KQLY kapjon az alkalmon, a Vexed leszerződtette. 

A Vexed Gaming twitteren jelentette be, hogy mostantól az ő csapatukat erősíti KQLY, legalábbis jelenleg próbaidőt kapott.

Így a jelenlegi felállás így nézett volna ki:

Victor ‘Roombang’ Henkinet
Pierre ‘NpK’ Henkinet
Hovik KQLY’ Tovmassian (trial)
Steve Jarod’ Cohen
Léonard SmyLi’ Michelino

 

Azért csak volna, mert Jarod és Smyli -érthető okokból- nem hajlandó egy csapatban játszani KQLY-val.

Közleményt is adtak ki ezzel kapcsolatban, amiben azt írják hogy nem lett megbeszélve ez a döntés velük, csupán közvetlenül a tájékoztató előtt tudták meg.  Ők egyszerűen nem tudnak egy olyan játékossal egy csapatban lenni, aki ennyit ártott a közösségnek, valamint nem tartják etikusnak sem.

 

Ex6TenZ egyből reagált twitteren a döntésre

 

Mesteri lépés a Vexed Gamingtől KQLY felvétele. Sok szerencsét játékosokat és szponzorokat találni, akik a jövőben is akarnak veletek dolgozni.

 

KQLY-ról azt kell tudni, hogy kiderült, hogy korábban csalt a profi szférában. A “kqly shot” róla lett elnevezve, amikor még az LDLC színeiben egy nagyon rizikós 1v1 szituációt hozott le ugrásból 1 lövés segítségével lőtte le pashát.

 

Illetve amikor megkapta a VAC banját, ScreaM épp streamelt és élő adásban reagált a történtekre, így az egyik legviccesebb pillanat ez lett a csgo történetében.

Ez volt a seriously mém története:

 

Forrás

A szerzőről

Related posts